Adatvédelem

Minden jog fenntartva

Pharma Patent Kft.
 

© Copyright
Ezen oldalak tartalmát a Pharma Patent Kft. felügyeli. 
Fenntartjuk a Web rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül. 

Az oldalakon olvasható anyagok betegtájékoztatási, oktatási, kutatási, és a Pharma Patent Kft. tagjainak kapcsolattartását megkönnyítő adatokat tartalmaznak.

Az információk tulajdonjogáról
Kijelentjük, hogy a - Pharma Patent Kft. (és partnereink) - birtokolják a rendszerünkben található információkat. 

A Pharma Patent Kft. oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. 

Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket kollégáiknak, pácienseiknek, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatása is. 

Tilos azonban eltávolítani a böngészett és/vagy a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése. 

A publikált anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
 

Fontos Figyelmeztetés

A Pharma Patent Kft. Internet oldalai nem csak szakemberek számára készültek, betegtájékoztató anyagok is elérhetőek lapjainkon keresztül. 

Kijelentjük, hogy a Web-rendszerben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. 

A Pharma Patent Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte. 

Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

 

Jognyilatkozat és Adatkezelés

A Pharma Patent Kft., mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé. 

Amennyiben a regisztrációs űrlapot (on-line, vagy a papír-verziót egyaránt) a társaság tagságába történő jelentkezés céljából tölti ki valaki, és ezzel tagságra jelentkezik, úgy egyúttal jóváhagyását adja, hogy megadott adatait a Pharma Patent Kft. - kizárólag a Társaság működése, működtetése, valamint szakmai rendezvényekről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából - használhatja. 

A Pharma Patent Kft. Web-rendszerében megadott adatokat a Pearl Hungary Kft., illetve az azt üzemeltető szervezet, mint informatikai háttér-szolgáltató kezeli. A Pharma Patent Kft. és a Pearl Hungary Kft. adatvédelmi kötelezettségei a hozzá beérkezett, valamint a szerverein tárolt adatokra és azok kezelésére vonatkoznak. 
 

A Pharma Patent Kft. és informatikai háttérszolgáltatója a Pearl Hungary Kft. az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.